Pici and fresh pasta course

Pici and fresh pasta course

Pici and fresh pasta course
This tour will allow you to learn all the secrets of Italian pasta, to get tagliatelle and pici made and seasoned to the very best standards: you will discover how simple ingredients such as flour, water, eggs and a pinch of salt can give rise to a virtually limitless amount of pasta dishes.

Course includes:

  • Fresh pasta course;
  • Lunch or dinner with hand made pasta;
  • “Valdichiana Living” apron.

Duration: about 2,5 hours
Departure time: 11 am or 5 pm
Starting point: agriturismo or restaurant (to be agreed) in Valdichiana Senese
Price per person: € 65,00
Transfer service on request

Tags:

    Leave a Reply

    Join the Newsletter

    Subscribe to keep informed on all the news!

    [mc4wp_form id="3571"]

    Questo sito usa cookies tecniche, di analisi e di terze parti per agevolare e rendere più efficace l'esperienza dell'utente nel suo site. Visitando i contenuti della nostra pagina web presta il suo consenso all'uso di questi strumenti e accetta la nostra Politica sulle cookies. Per maggiori informazioni e sulla possibilità di impedire l'istallazione delle cookies, può cliccare sul seguente Informativa sui Cookie

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close

    Realizzazione sito internet Studio Web Montepulciano.com / Grafica Web Andrea Pisano / Sviluppo web WWS - Risorsa Informatica